Home Contacts LCL FCL Breakbulk Shorsea Related Help Rail English Cesky Slovensky German Hungarian
Track & Trace
Track your containers and shipments
Sailings
Export and Import sailing schedules
Customer Corner
Shipping Instructions Statistics, Reports
LCL Tariff
Worldwide rates for LCL consolidation
Distribution Tariff
Trucking rates to/from main HUBs
Downloads
Newsletters and other files to download
Mélytengeri elhajózások (FCL)
Cégcsoportunk teljes konténerrakományokat továbbít a Föld minden tájára/tájáról,rendszeres összeköttetést teremtve a világ fökikötöivel,kiemelt fontosságúnak tartva az együttmüködést a megbízható,széles körü ügynöki hálózattal rendelkezö hajóstársaságokkal.

Ezeket a teljes konténerrakományokat megbízóink igényeinek megfelelöen,az INCOTERMS szok-ványok figyelembevételével ajánljuk elhajózásra az említett hajóstársaságoknak,akik rendelkez-nek a speciális konténerek minden fajtájával( 40 lábas Magas,zárt ,felül nyitott ,hütö konténerekkel, 40 lábas rakodó platformmal stb)

Az üres konténerek felvételét,visszaadását a hajóstársaságok helyi depóinak igénybevételével végezzük.Cégcsoportunk tagjának,az A1 Transport & Logistic cég raktárában ajánljuk különbözö áruk kon-ténerizálását illetve az áru konténerböl való kirakását és egyéb ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

OSLOceanic Star Line.

Az Oceanic Star Line NVOCC, rendszeres elhajózásokkal Bandar Abbas, BIK, Busher és Khorramshahr kikötőjébe.
További információk: http://star-liners.com/ honlapon.
OWLOWL / XPO Logistics.

Az XPO az egyik legnagyobb NVOCC a világon, 33 éves múlttal , több mint 60 hajóstársasággal áll szerződéses viszonyban . Az XPO főleg az Eszak-amerikai piacon erős, nem csak port to port díjakat, hanem a háztól házig való fuvarokra is versenyképes díjakat jegyez.
További információk: http://www.xpo.com/ honlapon.